Haksızlığa uğrayan Meclis Üyesi Kılınç, tekrar güven tazeledi…

S.S Adana ili Aladağ ilçesi Kamyoncular işletmesi başkanlık seçimi yapıldı. Çekişmeli geçen seçimde güven tazeleyen Mehmet Kılınç, 36’ya 40 oyla yeniden başkan oldu.

Başkanlık seçiminden önce birçok karamalara ve haksızlıklara uğrayan Aladağ Belediyesi Meclis Üyesi ve S.S Adana ili Aladağ ilçesi Kamyoncular işletmesi başkanı Mehmet Kılınç, “ Sen dik dur, eğri belasını bulur” diye konuştu.

Tüm karama ve yapılan haksızlıklara karşı boynum kıldan ince, cezam varsa çekerim, diyen Kılınç, yeniden kendisini başkan seçen üyelerine teşekkür ederek, birlikte daha çok güzel şeyler paylaşacaklarını dile getirdi.

Kamuoyu tarafından da birçok defa kaleme alınan meclis üyesi Kılınç, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“ Seçimimiz tam bir demokrasi şöleni ile yapıldı. Diğer aday olan arkadaşımızı Numan Güngör’ü de kutlarım. Ayrıştırma, ötekileştirme yoktur aramızda, birlikte çalışıp güzel işlere imza atacağımıza emin. Beni bu göreve tekrar layık gören herkese teşekkür ederim” diye konuştu.

Bunları da Okuyabilirsiniz

GİYİLMEYEN KIYAFETLER ÇÖPE DEĞİL KUMBARAYA

Çukurova Belediyesi, ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olmayı sürdürüyor. Çukurova Belediyesi “Sıfır Atık” projesi kapsamında ilçe …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir