30 Ağustos Zafer Bayramı Aladağ’da coşkuyla kutlandı…

Aladağ Belediyesi 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı muhteşem bir coşkuyla kutladı. Halkın yoğun katılımıyla kutlanan Zafer Bayramı ünlü sanatçı Bayhan’ın konseriyle taçlandı. Aladağ Kent Meydan’ından stadyuma kadar başlayan Zafer Yürüyüşüne yüzlerce vatandaş ellerinde bayraklarla katılım sağladı.

ZAFER BAYRAMI DOLU DOLU YAŞANDI

Marşlar ve zafer şarkıları eşliğinde ilerleyen yürüyüş de coşkulu anlar yaşandı. Yüzlerce vatandaş ellerinde Türk Bayraklarıyla marşlarla, şarkılarla yürüyüş yaptı. Aladağ Kent Meydan’ındaki yürüyüşten Aladağ stadyumundaki Bayhan konseri halkı coşturarak, Zafer Bayramı dolu dolu yaşandı.

Aladağ Stadyumundaki konser alanında ilk önce saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı okundu ve burada konuşan ve halkı selamlayan Aladağ Belediye Başkanı Kemal Özdemir,

ATA’MIZIN BİZLERE ARMAĞAN ETTİĞİ BAYRAMLARI YAŞATACAĞIZ

“1922 yılında başlayan Büyük Taarruz ülkenin kaderini değiştirmiştir. Dumlupınar’da başlayan büyük mücadele Cumhuriyet’in ilk adımlarını atmıştır. 30 Ağustos bağımsızlığın temel taşıdır. Bu büyük Zafer Bayramı’nı bize armağan eden Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’e minnettarız. Biz diyoruz ki biz Ata’mızın bizlere armağan ettiği bayramları yaşatacağız. Her bayramı bu şekilde coşkulu bir şekilde kutlayacağız, sizlere söz veriyorum” diye konuştu.

CUMHURİYETİ SONUNA KADAR YAŞATACAĞIZ

Cumhuriyetin kurulurken vatan için binlerce şehit verildiğini ifade eden Başkan Özdemir, Cumhuriyeti sonuna kadar koruyacaklarını ve Mustafa Kemal Atatürk’ü her daim hatırlatacaklarının altını çizdi. Özdemir, “ Bizler ve buradaki bu coşkuyu kutlayan sizler var olduğu sürece içimizdeki bu Atatürk aşkı asla bitmez, bitmeyecek ve kimse bitiremez. Ne mutlu Türküm diyene!” diyerek sözlerine son verdi.

BAYHAN BAŞKAN ÖZDEMİR İLE DÜET YAPTI

Ünlü ses sanatçısı Bayhan konser alanına gelerek birbirinden güzel şarkılarla halkı coşturdu. Aladağ Belediye Başkanı Kemal Özdemir, mikrofonu eline alarak şarkı söyledi. Aladağlılar başkanlarına eşlik ederek muhteşem görüntüler gerçekleştirdi. Daha sonra Bayhan Başkan Özdemir’e eşlik ederek birlikte düet yaptı.

 

 

 

 

 

Bunları da Okuyabilirsiniz

Başkan Özdemir: Her şey Aladağ ve Aladağlı için…

Cumhuriyet Halk Partisi Adana Milletvekili Bilal Bilici Aladağ Belediye Başkanı Kemal Özdemir’i makamında ziyaret etti. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir