Muhtar Hasan Can’dan iftar programı

Adana Seyhan 5 Ocak Mahalle Muhtarı Hasan Can, muhtarlığın önünde 1500 kişilik iftar yemeği düzenledi.  Siyaset, iş insanları, STK oda başkanları, yeni seçilen muhtarlar ve halkın bir araya geldiği iftar programında Semazen gösterisi de düzenlendi. İftar programının en can alıcısı olan da nostaljiyi gerçekleştirerek macun şekeri dağıtımı yapıldı.

İftar programında konuşma yapan 28. Dönem CHP Milletvekili Adayı Seyfettin Can, “Öncelikle Kadir Gecemizin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Herkese katılımları için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Birlikte en güzel bayramlara, en güzel yarınlara kavuşmayı Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” diye konuştu.

KATILIM OLDUKÇA YOĞUNDU

Katılımın oldukça yoğun olduğu programa, CHP Adana Milletvekili Orhan Sümer, Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay, Seyhan Kaymakamı Ekrem İnci, bazı sivil toplum örgütlerinin başkan ve yöneticileri, muhtar ve vatandaşlar iftar sofrasında buluşarak tam bir dostluk dayanışma örneği sergilediler.

İftar Programında Kuran’ı Kerim okunarak dualar edildi. Daha sonra Semazen gösterisi düzenlenerek manevi duygular yaşandı.

TAM BİR DAYANIŞMA ÖRNEĞİ SERGİLENDİ

5 Ocak Mahallesi Muhtar Adayı Hasan Can, yaptığı açıklamada “5 Ocak Mahallesi olarak komşuluk ilişkilerimizi güçlendirmek ve şehrimizin önde gelen isimlerini bir araya getirerek, bir dayanışma örneği sergilemek ve dostlukları  arttırmak amacıyla bu iftar davetini düzenledik. Gösterilen ilgi ve katılım bizi mutlu etti. İnşallah bu tür etkinlikler birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirecektir” dedi.

 

Bunları da Okuyabilirsiniz

Turizm Odaklı Sosyal Girişimcilik Merkezi Projesi Hayata Geçiriliyor

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) ile Çukurova Kalkınma Ajansı (ÇKA) arasında “Turizm Odaklı Sosyal Girişimcilik Merkezi Projesi” …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir