ABDİL SALIÇ’TAN MİTİNG GİBİ ADAYLIK AÇIKLAMASI

Veteriner Hekim Apdil Salıç Yumurtalık chp ilçe binasında,Yumurtalık Belediye Başkanlığı için yaptığı resmi başvuru töreninde katılanlar salona sığmayınca açık havada yapılmasına karar verildi.

Abdil Salıç aday adaylığı konusunda kendisini yalnız bırakmayan ve katılarak kendisini onurlandıran başta değerli basın mensupları,İlçe Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri,ilçe kadın kolları ve gençlik kolları başkanları,muhtarlar ve belediye başkan aday adayları hoş geldiniz safalar getirdiniz diyerek konuşmasına başladı.
Bu konuda bu yola çıkmam da en büyük destek sağlayan eşime huzurlarınızda teşekkür ediyorum. CHP’nin çeşitli birimlerinde çeşitli görevlerde bulundum.Geçdiğimiz genel seçimlerde azimle çalışmamıza rağmen seçimi kazanamadık.

Yerelden genele iktidar anlayışı ile çalışarak bunu telaffi etmeye çalışacağız.

İlçeye sosyal demokrat bir belediye inşaa etmek için aday adayı oldum.

APDİL SALIÇ BELEDİYE BAŞKANI SEÇİLİRSEM PROJELERİM ŞUNLARDAN OLUŞACAK DEDİ.

1-İlçeye otogar yaptırılması sözünü veriyorum. 2-İlçeye Küçük Sanayi sitesi kurulması vaatlerim arasında.3-Tarımda; Hayvancılık ve Balıkçılığa sosyal destek projelerim.4-Küçük çocuklar için bir kreş sözü benden dedi.5- İlçem sosyal konularda çok gerilerde kaldı.Onun için her mahalleye bir halı saha sözü.6-Deniz sahillerimizi daha elverişli kullanılması için projelerim var.7-İlçeye bir düğün salonu sözü.8-İlçemize Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yaptırılan bir tesis var,ben orasını gezdim,adeta bir kıraathaneye benzettim.Orasını yeniden dizayn edeceğim diyerek sözlerini noktaladı.

YUMURTALIK İLÇESİNE SELAM DOLU GELDİM

Ben Yumurtalık’a Adana İl Başkanı Anıl Tamburoğlu’nun selamlarını getirdim.Ben buraya Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karaları’n selamını getirdim.Ben buraya Genel başkanımız Özgür Özel’in selamlarını getirdim.Ben buraya vekillerimizin selamlarını getirdim.Getirdiğim bu selamlara karşılık biz bu seçimi alamazsak ben onların yüzüne nasıl bakarım ifadelerini kullandı.

Bunları da Okuyabilirsiniz

MHP Seyhan’da hedef 100 bin

Milliyetçi Hareket Partisi Seyhan İlçe Başkanlığı, Hakan Yıldırım başkanlığındaki ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi Kısa …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir