Adana Estetisyenler Derneği Geleneksel kahvaltı buluşmasını gerçekleştirdi.

Adana Estetisyenler Derneği sektörü ve firmaları bir araya toplayarak geleneksel kahvaltı buluşması düzenledi.

Birçok güzellik merkezlerinin, estetisyenlerin ve büyük firma sahiplerinin bir araya geldiği kahvaltıda sektörün önemine dikkat çekildi.  Adana Hilton Otel’de gerçekleşen kahvaltı buluşmasında İşkar, Yazıcoğlu Grup, Nowax Kozmetik ve teknolojik sistemler, Aldimed Medikal, Souskin Professınol, Ultron Medikal Estetik ve Güzellik Teknolojileri, Start Fuarcılık, Starmax Lazer, Atayolu Medikal ve Kozmetik, Bvalueadworks sponsor firmalar oldu.

SONAY ÖZOĞUL DESTEK VEREN HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ

Kahvaltı buluşmasında önde gelen çalışmalarla adından sıkça söz edilen ve derneğe destekleriyle tanınan Kuaförler, Güzellik Salonu İşletmeleri ve Manikürcüler Odası Başkan Vekili Sonay Özoğul, desteklerini kendilerinden esirgemeyen firmalara teşekkür etti. Sonay Özoğul açılış konuşmasını gerçekleştirdi. Konuşmada tek tek sponsor firma sahiplerine teşekkür eden ve davetlilerle ilgilenen Sonay Özoğul yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi:

ÇOK GÜZEL PROJELERE İMZA ATACAĞIZ

“Adana Estetisyenler Derneği’nin geleneksel kahvaltısına hepinize hoş geldiniz, şeref verdiniz. Birbirinden değerli sektör temsilcileri, katılımcılar, başta sponsor firmalarımız, birlik başkanımız, başkanlarımız ve bizleri onurlandıran ve desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ederim.

Beraber çok güzel projelere imza atacağız. Çukurova Güzellik Festivali adı altında birçok eğitimlerimiz yapacağız.”

GÜZEL İŞLER BAŞARDIK

Adana Estetisyenler Dernek Başkanı Öznur Atay burada yaptığı konuşmada sektörün çok iyi yerlere geldiğini ve dernek olarak birlikte çok güzel işler başardıklarının altını çizdi. Başkan Atay konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

EMEK VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ

“2001 yılından beri bizim mesleğimiz gerçek meslek olarak kabul edilmiştir ve bizlerde yıllardır bu sektörde emek veriyoruz. Emek verenlerin başında zaten ilk bizler varız. İlk meslek belgesini alanlardan biri de benim. Seve seve gönüllü olarak ben mesleğim için bugüne kadar hep emek verdim ve emek vermeye devam edeceğim.

MESLEĞİMİZ ÇOK ÖZEL VE ÇOK GÜZEL

Öncelikli şunu söylemem gerekirse bizim mesleğimiz çok güzel ve çok özel bir meslek, bunun kıymetini hep birlikte bilelim. Birlik Başkanımız, Federasyon Başkanımız, çok değerli konuklarımız, firmalarımız ve firma temsilcilerimiz, sponsor firmalarımız tekrar hepiniz hoş geldiniz, diyorum.”

Daha sonra sponsor firmalara ve Adana Estetisyenler Derneği Başkanı Öznur Atay’a plaket takdim edildi.

 

Bunları da Okuyabilirsiniz

Gökboğa: Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı olarak birçok başarılı çalışmalara imza attık

Gökboğa: Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı olarak birçok başarılı çalışmalara imza attık Kent Gündem Adana …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir