Adana ve Yumurtalık Balkan Türkleri Derneklerinden ilçe örgütlerine ziyaret…

Adana Balkan Türkleri Derneği Başkanı Aziz Sağıroğlu ve Yönetimi, Yumurtalık Balkan Türkleri Derneği Ali Balkan ve Yönetimi bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Adana ve Yumurtalık Balkan Türkleri yönetimi Cumhuriyet Halk Partisi Yüreğir ilçe başkanı Av. Sabri Sarı ve Cumhuriyet Halk Partisi Sarıçam ilçe başkanı Av. Sercan Polat’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Her iki ilçede de yeni seçilen başkan ve yönetiminin gençlerden oluşmasından memnuniyet duyduklarını belirten Yumurtalık Balkan Türkleri Dernek Başkanı Ali Balkan, kendisinin de il yönetiminde olduğunu ve yapacakları çalışmalarda yanlarında olacaklarını belirtti.

Yüreğir ve Sarıçam ilçe başkanı Balkan Türkleri Derneği’nin önemine dikkat çekerek, dernek ve STK’larla koordineli bir şekilde çalışmanın başarıyı daha da arttıracağını dile getirdi.

TABLO HEDİYE EDİLDİ

Adana ve Yumurtalık Balkan Türkleri Dernek Başkanları ve Yönetimi ilk önce Yüreğir ilçe başkanı Av. Sabri Sarı ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Yönetimle tek tek tanışma merasiminin ardından dernek olarak yapılan faaliyetler anlatıldı. Daha sonra Adana Balkan Türkleri Dernek Başkanı Aziz Sağıroğlu, CHP Yüreğir ilçe başkanı Av. Sabri Sarı’ya Atatürk’ün fotoğraflı ve sözü olan  ‘Muhacirler kaybedilmiş ülkelerimizin milli hatıralarıdır’ yazılı tablo hediye etti.

HAYIRLI OLSUN TEMENNİSİNDE BULUNDULAR

Adana ve Yumurtalık Balkan Türkleri Dernek Başkanları ve Yönetimi daha sonra CHP Sarıçam ilçe Başkanı Av. Sercan Polat ve yönetimini ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundular. CHP Sarıçam ilçenin yönetiminin gençlerin oldukça fazla olduğunu ve bundan ötürü memnuniyetlerini dile getiren Yumurtalık Balkan Türkleri Dernek Başkanı Ali Balkan, oldukça yüksek enerji hissettiğini belirtti. Başkan Aziz Sağıroğlu burada da başkan Av. Sercan Polat’a tablo hediye etti.

Ziyaret hatıra fotoğraflarının çekimiyle son buldu.

Bunları da Okuyabilirsiniz

Turizm Odaklı Sosyal Girişimcilik Merkezi Projesi Hayata Geçiriliyor

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) ile Çukurova Kalkınma Ajansı (ÇKA) arasında “Turizm Odaklı Sosyal Girişimcilik Merkezi Projesi” …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir