Arzu Akarcali George ve ‘Kadınlar Kahve Gurubu’ sezonu açtı…

2016 yılında sosyal medyada ‘Kadınlar Kahve Gurubu’ adlı bir platform kuran Arzu Akarcali George, kurduğu platformda hiçbir derneğin ve dahi STK’ların yapmadığı yardım ve bağışlar yapmaya devam ediyor.

SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNE İMZA ATIYOR

Yaz sezonundan sonra tekrar toplanıp bir araya gelen ‘Kadınlar Kahve Gurubu’ ayrıca özel bir güne de imza atarak Arzu Akarcali George’un doğum gününü kutladı. Yıllardır birçok noktada sosyal sorumluluk projelere imza atan sosyal medya gurubundaki üyeler, okullarda ihtiyaç sahiplerine bot, mont gibi ürünler temin ediyor, lösemili çocuklara saçlı bereler işleyip LÖSEV’e veriyor.

YARDIMA MUHTAÇLARA ELLERİNİ UZATIYOR

Diğer dernekler gibi gurup sayfasında üyelik için hiçbir ücret alınmayan ‘Kadınlar Kahve Gurubu’ndaki üyeler inanılmaz bir şekilde organize olup, yardıma muhtaçlara ellerini uzatıyor. Yurt içi ve yurt dışından üyelerin olduğu gurup her ayın sonu cumartesi kadın girişimci ya da yeni açılmış bir işletmede buluşuyor.

Yaz sezonunun bitmesiyle tekrar yemekte bir araya gelen ‘Kadınlar Kahve Gurubu’, kurucu Arzu Akarcali George’un doğum gününü de kutladı. As Haber’e açıklamalarda bulunan George şu ifadelere yer verdi:

“ Yeni yaşımda yanımda olmak isteyen beni seven hanımlarla çok hoş ve 4 pastalı sürpriz doğum günü kutladık. Gelen herkese çok teşekkür ederim. İkinci ailemle çok kalabalıktık. Hediyeler için ayrıca teşekkür ederim.

ÖNEMLİ OLAN BİRLİKTE HAREKET ETMEK

Bu arada tabi ki çok sürprizler de oldu. En çok şaşırdığım burs verdiğimiz Göksun’un oraya bana Atatürk çiçeği göndermesiydi. Kızımız yaz boyu part-time çalışıp kış için para biriktirmişti . Bu düşünceli davranışı beni çok mutlu etti ve ilerde çok olgun bir sosyolog olacağının sinyalini de verdi. Bu sezonda da hep birlikte birçok projelere de imza atacağımızı umuyorum, önemli olan birlikte hareket etmek…”

Biz de As Haber olarak Arzu Akarcali George’a yaptığı bu muazzam çalışmalardan dolayı teşekkür ediyor ve nice mutlu yıllar diliyoruz.

 

 

Bunları da Okuyabilirsiniz

Adana’nın yeni sesi Kent ve Gündem TV&Gazete açıldı…

Adana’ya yeni bir soluk kazandıran Kent ve Gündem TV&Gazete’nin açılışı gerçekleşti. Deniz Tengip’in imtiyaz sahipliğini …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir