Askeri Dağlı dostluk yemeğinde ‘kuru fasulye’ geleneğini bozmadı…

Adana Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Askeri Dağlı her yıl düzenlediği dostluk yemeği yoğun ilgi gördü. Bu yılda kuru fasulye ziyafetiyle dostlarını ağırlayan Dağlı, geleneği bozmadı. Yemekte bir araya gelen CHP’li meclis üyeleri ve dostlarının buluşma adresi Seyhan Oteli oldu.

Dağlı’nın Seyhan Otel’deki geleneksel yemeğine Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, başkan yardımcıları ve çok sayıda meclis üyeleri katılım sağladı.

Yemek öncesi tüm katılımcılarla ayrı ayrı ilgilenen Askeri Dağlı, düzenlenen bu dostluk yemeğinin önemine dikkat çekti. Bir arada olmanın ve Adana için ortak hareket etmenin gerçekliğini ifade eden Dağlı, “Dostluk yemeğimize davetimize icabet ettiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Birlik ve beraberlik içinde yıllarca Adana’mız için mücadele verdik, vermeye devam edeceğiz. Bu gerçekleştirdiğimiz buluşmalarımızda da birbirimize daha fazla vakit harcayıp karşılıklı istişarelerde bulunacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

 

Bunları da Okuyabilirsiniz

Turizm Odaklı Sosyal Girişimcilik Merkezi Projesi Hayata Geçiriliyor

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) ile Çukurova Kalkınma Ajansı (ÇKA) arasında “Turizm Odaklı Sosyal Girişimcilik Merkezi Projesi” …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir