Bahçeşehir Mahallesi Muhtar Adayı Faruk Enterli seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

2024 yerel seçimleri için Bahçeşehir  Mahallesi Muhtar Adayı Faruk Enterli, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Enterli, mahallede sıkmadık el çalmadık kapı bırakmadı. Mahallenin gelişimi adına birçok çalışmalara imza atan Enterli, “Biz kazanınca kaybeden olmayacak, hepimiz kazanacağız” dedi.

MAHALLENİN GELİŞİMİNE KATKI KOYACAĞIZ

Bahçeşehir Mahallesinin gelişimine katkı koyacak hizmetler sunacağının altını çizen Muhtar Adayı Faruk Enterli, esnafları tek tek ziyaret ederek vatandaşlarla birebir buluşarak desteklerini alıyor. Muhtar Adayı Enterli, genç ve dinamik bir kadro ile mahallenin sorunlarını çözeceklerini ifade ederek, özellikle sosyal sorumluluk projelerini ivedilikle hayata geçireceklerini vurguladı.

7 GÜN 24 SAAT HİZMET VERECEĞİZ

Sürekli olarak özellikle hayırsever işadamlarına ulaşarak ihtiyaç sahipleri ve hayırsever vatandaşlar arasında köprü vazifesi yapacaklarının altını çizen Bahçeşehir Muhtar Adayı Faruk Enterli, “ Bizleri Yetiştiren değerli büyüklerimiz ve yaşlılarımızın Bizlere ulaşmaları halinde bu işlemlerin takipçisi olacağız. En Önemlisi Ulaşılabilir bir muhtar olacağız 7 gün 24 saat Kesintisiz Hizmet vereceğiz” diye konuştu.

Bunları da Okuyabilirsiniz

MHP Seyhan’da hedef 100 bin

Milliyetçi Hareket Partisi Seyhan İlçe Başkanlığı, Hakan Yıldırım başkanlığındaki ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi Kısa …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir