“Bana karşı kurulan bir komploya maruz kaldım”

Silahla havaya ateş açarak arkadaşlarını karşılayan CHP Meclis Üyesi Kılınç, görüntülerin eski olduğunu, yaptığı şeyin doğru olmadığını belirtti ve ekledi:

“Bana karşı kurulan bir komploya maruz kaldım”

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesaplarından Aladağ Belediyesi CHP Meclis Üyesi Mehmet Kılınç’ın arabalardan inip, konuklarını havaya silah sıkarak karşılaması paylaşımı gündem oldu.

Kamuoyu tarafından ciddi anlamda eleştirilere maruz kalan CHP Meclis Üyesi Mehmet Kılınç, Kent Gündem TV ‘Deniz Tengip ile Kent ve Gündem’ programının konuğu oldu.

Gerçeklerin tüm çıplaklığıyla konuşulduğu ‘Deniz Tengip ile Kent ve Gündem’ programında kendisine komplo kurulduğunu iddia eden Mehmet Kılınç, Cumhuriyet Halk Partisi üyesi olduğu ve yakın zamanda Kamyoncular Odası Başkanlığı seçimi ve kendisinin de yeniden aday olacağı için atılan bir iftara olduğunu açıkladı.

Aladağ Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Kılınç, geçtiğimiz günlerde sosyal medyada paylaşılan ormanlık alanda silah ile havaya ateş açması hakkında açıklamalar yaparak şu ifadelere yer verdi:

GÖRÜNTÜLER ESKİDİR, BİR DAHA YAŞANMAMASI ADINA SÖZ VERİYORUM.

“ Öncelikle yaptığım şeyin doğru olmadığını belirtmek istiyorum. Çekilen videonun merkezde değil ormanlık alanda 5 arkadaşım ile sevincimi paylaşırken çekilen görüntülerdi. Görüntüler geçtiğimiz seçim ayından önce çekildiğini nedense şu anda Pazar günü gerçekleşecek olan Kamyoncular odası Başkanlığı seçimi sürecimde görüntüler yayınlanmaya başlandı. Cumhuriyet Halk Partisi üyesi olduğum için hem parti adına hem de şahsıma kurulan bir komplodur. Açıkça söylemek isterim ki görüntüler eskidir ve bir daha yaşanmaması adına da söz veriyorum.

ARKADAŞ KURBANI OLDUK…

Arkadaş kurbanı olduk yani bildiğiniz haberimiz yokken paylaşıldı. Önceden yapılmış bir olayı tuttuktan ve bugüne kadar paylaşmayıp yakın tarihte Kamyoncular Odası Başkanlığı seçimim sürecinde ortaya atılması adaylığımın önüne geçilmesi için kullanılmaktadır. Konu polise zaten intikal etti. Yargımız en doğru kararı verecektir.”

HALKIN HER DAİM YANINDAYIZ

Aladağ Belediyesi ile ilgili yaptıkları hizmetler hakkında da bilgiler veren CHP Meclis Üyesi Kılınç, “ Seçim sonrası projelerimizi hayata geçirdik ve geçirmeye devam ediyoruz. Birkaç park yaptık, çamurlu yollar artık asfaltlı ve bu işlemlere hala devam ediyoruz. Halkın her daim yanında olduğumuzu hissettirdik ve hissettirmeye devam edeceğiz” dedi.

Bunları da Okuyabilirsiniz

GİYİLMEYEN KIYAFETLER ÇÖPE DEĞİL KUMBARAYA

Çukurova Belediyesi, ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olmayı sürdürüyor. Çukurova Belediyesi “Sıfır Atık” projesi kapsamında ilçe …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir