Başkan Av. Çay’dan Başkan Nennioğlu’na ziyaret…

Yum-Çev ve Dünya Bozdoğanlar Dernek Başkanı Av. Volkan Tarık Çay, Sağlık-Sen ve Memur-Sen Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu’nu ziyaret etti.
YUMURTALIK İLÇESİ EN İYİ YERLERE GELMELİDİR
Aynı zamanda Yumurtalık ilçesinin akil adamlarından ve kanaat önderlerinden biri olan Başkan Nennioğlu ile görüş alışverişinde bulunan Başkan Av. Çay, Dernek olarak yaptıkları hizmetleri ve ilçede ki faaliyetleri anlattı. Turizm açısından Yumurtalık ilçesinin en iyi yerlere gelmesi gerektiğinin altını çizen Başkan Çay, “Artık Yumurtalık olarak şaha kalkmamız gerekir, yaptığımız festivaller ve faaliyetlerle bizler ilçeyi elimizden geldiği kadar ön plana çıkartmak için çaba harcıyor” diye konuştu.
YUMURTALIK İÇİN BİZİM DE ELİMİZDEN NE GELİRSE YAPMAYA HAZIRIZ
Sağlık- Sen ve Memur-Sen Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Yumurtalık için bizim de elimizden ne gelirse yapmaya hazırız. Yumurtalık’ın kalkınması demek Adana’nın kalkınması demektir. Sadece turizm değil sanayi anlamında da güçlenmesi gerekir, bunun için yetkili ve etkili tüm kamu ve kuruluşlarına büyük iş düşüyor” şeklinde konuştu.
Daha Sonra Başkan Nennioğlu, Yum-Çev ve Dünya Bozdoğanlar Dernek Başkanı Av. Volkan Tarık Çay’a sendikalarının amblemiyle işlemeli kahve fincanı hediye etti.

Bunları da Okuyabilirsiniz

Adana’nın yeni sesi Kent ve Gündem TV&Gazete açıldı…

Adana’ya yeni bir soluk kazandıran Kent ve Gündem TV&Gazete’nin açılışı gerçekleşti. Deniz Tengip’in imtiyaz sahipliğini …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir