Başkan Dilek Tepe Adana’da kadının gücünü gösterdi.

Memleket Partisi Adana İl Kongresi yapıldı. Yapılan kongrede tek liste ile aday olan Dilek Tepe, Memleket Partisi Adana İl Başkanı oldu. Adana’da kadın gücünü göstererek, il başkanı Dilek Tepe  güçlü yönetimi ile ilk kadın il başkanı oldu. Partinin Adana il örgütünün yönetiminde büyük çoğunluk kadınların olması da gözlerden kaçmadı.

Başkan seçilmesinin ardından bir konuşma yapan Dilek Tepe, şu ifadelere yer verdi:

KADININ GÜCÜNÜ GÖSTERMEK ADINA ADAY OLDUM

“Adana ve kadınlar için siyasete girdim. Siyasette kadının sesi olacağım, temsiliyet hakkımızı ve kadının gücünü göstermek adına Memleket Partisi Adana İl Başkanlığına koyduğum adaylığımı, kadınların desteği ve gücüyle seçildim. Bundan sonraki süreçte partinin ve tüm kadınların sözcüsü olarak Adana için siyaset yapacağız. Benimle birlikte olan, savaşan tüm ekibime ve özellikle gizli kahramanım eşime çok teşekkür ederim.”

HALKIMIZIN SESİNİ DUYURMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Partinin en iyi yerlere ve daha da geniş kitlelere ulaşması adına el birliğiyle çalışacaklarını vurgulayan Başkan Dilek Tepe, “ Parti üyelerimizin güvenine layık olmak adına kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz. Hep birlikte, Adana’da güçlü bir örgüt yapısı kurarak halkımızın sesini duyurmaya devam edeceğiz” dedi.

KONGRE TAM BİR ŞÖLEN HAVASINDA GEÇTİ

Davul ve zurnayla tam bir şölen havasında geçen Memleket Partisi Adana İl Kongresi’ne Başkan Tepe’yi desteklemek adına Memleket Partisi Mersin İl Başkanı Celalettin Denli, Memleket Partisi Mezitli İlçe Başkanı Bahadır Çetinkaya, Memleket Partisi Osmaniye İl Başkanı Bekir Levent Ersoy katılım sağladı.

Kongreden sonra partililer eğlence düzenleyerek bu anlamlı günü kutladı.

    

Bunları da Okuyabilirsiniz

Başkan Özdemir: Her şey Aladağ ve Aladağlı için…

Cumhuriyet Halk Partisi Adana Milletvekili Bilal Bilici Aladağ Belediye Başkanı Kemal Özdemir’i makamında ziyaret etti. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir