BAŞKAN ERDİNÇ ALTIOK BALIKÇILARI YALNIZ BIRAKMADI

Yumurtalık Belediye Başkanı Erdinç Altıok, belediye hizmetlerini aksatmadan ve çeşitlendirerek sürdürürken sık sık ilçe halkını da ziyaret ediyor, hemşehrilerinin dertleriyle dertleniyor. Geçtiğimiz günlerde esnaf ve sanatkarlarla bir araya gelen Başkan Erdinç Altıok, önceki gün de balıkçılarla dertleşti.
YUMURTALIK BALIKÇI BARINAĞI’NA GİTTİ
Yumurtalık Balıkçı Barınağı’ndaki balıkçı esnafını ziyaret eden Başkan Altıok, tek tek gezdiği vatandaşların ilgisiyle karşılaştı. Balıkçılar, korumasız ve sürekli halkın arasında olmaya gayret eden Başkan Altıok’a teşekkür ederken belediye başkanını sahada görmeye alışık olmadıklarını bu nedenle ziyaretin kıymetli olduğunu vurguladı.
Balıkçı Barınağı’ndan Türkiye’nin her bölgesine balık gönderdiklerine dikkat çeken balıkçı esnafı, “Ne yazık ki bugüne kadar derdimizi soran olmadı. Büyük zorluklar çekiyoruz. Yerel yöneticiler kapalı kapılar ardında olduğu sürece vatandaşın derdini bilemez, çözüm yolu arayamaz. Sayın Erdinç Altıok’un göreve gelmesinin hemen ardından kısa süre içerisinde ilçe halkıyla barışık, esnaf ve sanatkarı ziyaret eden, belediye işçilerinin hakkını teslim eden bir yapıyla göreve devam edeceğine inanıyoruz. Balıkçıları yalnız bırakmayan başkanımıza teşekkür ediyoruz” dediler.
DERTLERİNİ DİNLETİ, AĞLARDAN KARİDES AYIKLADI
Yaşadıkları zorlukları da aktaran balıkçılar, özellikle mazot fiyatlarının çok yüksek olmasının kazançlarını adeta dibe vurdurduğunu kaydetti. Maliyetlerden ötürü bazı günler masraflarını bile zor karşıladıklarını ifade eden balıkçı esnafı seslerinin duyulması için Başkan Erdinç Altıok’tan destek istedi.
Bugünlerde ağlara karides takıldığını yerinde gören, balıkçılarla birlikte ağlardan karides ayıklayan ve yardım eden Yumurtalık Belediye Başkanı Erdinç Altıok da ilçe halkının refah seviyesinin artması için var güçleriyle çalışacaklarını dile getirdi. Hayat pahalılığının, girdilere yapılan zamların ve enflasyonun tüm Türkiye’de olduğu gibi Yumurtalık’ta da hayatı zorlaştırdığını belirten Erdinç Altıok, esnaf ve sanatkarın, binbir emekle, zahmetle, büyük risklerle karşı karşıya kalmalarına rağmen vatandaşların sofrasında balığı eksik etmeyen balıkçı esnafının da sorunlarının çözümü için mücadele edeceğini sözlerine ekledi.

Bunları da Okuyabilirsiniz

Başkan Özdemir: Her şey Aladağ ve Aladağlı için…

Cumhuriyet Halk Partisi Adana Milletvekili Bilal Bilici Aladağ Belediye Başkanı Kemal Özdemir’i makamında ziyaret etti. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir