Başkan Tarık Yılmaz gazetecilerle bir araya geldi.

Yumurtalık Ziraat Odası Başkanı Tarık Yılmaz, Ayas Marin Otel’de Adana, Ceyhan ve Yumurtalık yerel basını ile bir araya gelerek, gazetecilerle sohbet etti.

Başkan Yılmaz gazetecilerin, “Yumurtalık Belediye Başkanlığına a. adayı olmayı düşünüyor musunuz?” sorusuna şu şekilde cevap verdi:

“Yumurtalık Halkı tarafından aday olmam konusunda yoğun talep var ama gündemimde yok. İleriki tarihlerde nasipse siz basın mensuplarını davet eder, adaylık konusunu olduğunda yine sizlerle paylaşırız.”

BİR YIL İÇİNDE ODA BORÇTAN KARA GEÇTİ

Şeffaf ve açık bir kişiliğe sahip olduğunu belirten Yumurtalık Ziraat Odası Başkanı Tarık Yılmaz, “Odayı ilk devraldığımda ilçemizin yerel basınını davet ettim ve odanın ne kadar borçla devraldığımı açık şekilde ifade ettim. Aradan bir yıl geçtikten sonra yine ilçemizin yerel medyasını davet edip odamızın hiç borcunun kalmadığını ve kara geçtiğini belirttim” diye konuştu.

SİZLERLE SÜREKLİ BİR ARAYA GELECEĞİZ

Tropikal meyvelerden avokado, muz gibi meyvelerin dikiminin arttırılması için verdikleri çalışmalardan kesitler aktaran Başkan Yılmaz şunları kaydetti; “Değerli basın mensubu kardeşlerim bundan sonraki yapacağımız toplantılarda yine sizlere bilgiler aktaracağız, beni kırmayıp geldiğiniz için hepinize teşekkür ederim.”

 

Bunları da Okuyabilirsiniz

Turizm Odaklı Sosyal Girişimcilik Merkezi Projesi Hayata Geçiriliyor

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) ile Çukurova Kalkınma Ajansı (ÇKA) arasında “Turizm Odaklı Sosyal Girişimcilik Merkezi Projesi” …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir