Başkan Zeydan Karalar halkın ihtiyaçlarına cevap veriyor…

Gittiği her yerde halkın büyük ilgisiyle karşılaşan Zeydan Karalar, vatandaşın isteklerini ve taleplerini yerinde tespit ederek anında çözüm üretiyor. Halkla iç içe halkın başkanı Zeydan Karalar Adana’nın makus tarihini değiştirmek adına yaptığı çalışmalarla vatandaşın kalbinde taht kurmaya devam ediyor.
BAŞKAN KARALAR’A SEVGİ SELİ
Sorunları yerinde tespit edip hızlı çözüm üretebilmek amacıyla mahalle ziyaretlerinde bulunan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Sarıçam Sofudede Mahallesi’nde halkla buluştu. ASKİ Genel Müdürü Nesrin Vursavuş ve diğer daire başkanları da toplantıda hazır bulundu. Cumhuriyet Halk Partisi ilçe Başkanı Sercan Polat ve ilçe yönetiminin de katıldığı toplantı büyük ilgi gördü.
TOPLANTIDA KADIN ÇOĞUNLUK SAĞLANDI
Başkan Zeydan Karalar’ı ve büyük bir coşkuyla karşılayan Sarıçam Sofudede Mahallesi sakinleri, yapılan yollarla ilgili teşekkürlerini dile getirirken, Mahalleye yapılacak olan ekmek büfesi, Pazar yeri gibi ihtiyaçlarını da ilettiler. Başkan Karalar yapılan istekleri itinayla not aldırarak, en yakın zamanda ilgileneceklerini belirtti. Mahalle toplantısında Coşkulu kalabalıkta kadınların oldukça fazla olması ise dikkatlerden kaçmadı.

 

 

 

Bunları da Okuyabilirsiniz

Adana’nın yeni sesi Kent ve Gündem TV&Gazete açıldı…

Adana’ya yeni bir soluk kazandıran Kent ve Gündem TV&Gazete’nin açılışı gerçekleşti. Deniz Tengip’in imtiyaz sahipliğini …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir