CHP’li Seyfettin Can partililerine veryansın etti…

HİÇ KİMSE KENDİNİ HALKIN İRADESİNİN ÜSTÜNDE GÖRMESİN
Cumhuriyet Halk Partisi Adana’da adeta küskünler ordusu oluştu. Partinin belediye meclis üyeliklerinde yapılan temayül yoklaması ve şaibeli seçim iddiaları ortaya atıldı. Bunun yanı sıra partinin tabanında liyakatsiz, partiyle yakından ilgisi ve alakası olmayan kişilerin meclis üyeliği sıralamalarında olduğu, partiye gönül veren yıllardır emek verenlerin ise listelere alınmadığı iddiaları partide istifa depremine yol açtı.
AHDE VEFA YOK
Bütün bu karışıklıklar yaşanırken, yıllarca CHP’ye gönül veren, 28. Dönem Adana milletvekili adayı, Ayhafder Dernek Başkanı, iş adamı Seyfettin Can, meclis üyeliği adaylığından istifa etti. Partisini sonuna kadar savunan fakat ahde vefa bilmeyen, parti için çalışanı değil farklı kişilerle yol almak isteyen şahıslara karşı tepkisini dile getiren Seyfettin Can, sosyal medyada yayınladığı yazısında partililerine veryansın etti.
CHP’li Seyfettin Can yayınladığı yazıda şu ifadelere yer verdi:
“Sayın CHP İl Başkanımız Anıl Tanburoğlu ve Seyhan İlçe Başkanımız Sayın Ramazan Atikaslan; sizi sevdiğimi biliyorsunuz, şahsım olarak meclis üyeliğinden istifamı verdim. Yalnız partimden gitmedim, gitmem de… Partim bana onur verdi, şeref verdi. Özellikle yaşadığımız şu günlerde, seçime sayılı günler kala bir belediye başkan adayı Beş Ocak Mahallesi’ne gidip Hürriyet Semt Pazar gezisi yaparken, hiç mi program yapılmıyor, mahalle temsilcilerine, üyelerine ve hatta delegelerine haber vermeden, bu onurlu partiye emek vermiş, yıllarını harcamış insanlar kayda alınmıyor?
MEVKİ VE MAKAMINIZIN HAKKINI VERİN, VEREMİYORSANIZ ORALARI MEŞGUL ETMEYİN
Şunu bilmek de fayda var diye umut ediyorum, mahalle sakinleri ile asıl köprü sorunları bilen, tanıyan mahalle içindeki emektarlarımızdır. Ama maalesef ki kimsenin haberi yok. Belediye Başkan Adayı Sayın Oya Tekin bir tane meclis üyesi adayı ve saha ekibi misafir gibi gelip gitmişlerdir. Peki, meclis üyesi adayları neden toplantılarda, araç giydirmelerde, sahada aktif değiller? Belediye Başkan Adaylarının arkalarına saklanmayın, önlerinde olun, ses getirin, isminizi yazdırıp geride kalmayın. Halkın sesine kulak verin. Yarın bu halk sizden hesap sorar, sizi bostan korkuluğu diye oraya koymadılar. Mevki ve makamınızın hakkını verin, veremiyorsanız oraları meşgul etmeyin.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE…
Hiç kimse kendini halkın iradesinin üstünde görmesin. Cumhuriyet Halk Partili olmak her insana nasip olmaz, yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi, Ne Mutlu Türküm, diyene…”

Bunları da Okuyabilirsiniz

“Halk sağlığını korumak öncelikle iktidarın sorumluluğudur”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ayhan Barut, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir