CHP’lilerden Ticaret Borsası’na ziyaret

CHP Adana Milletvekili adayı Burhanettin Bulut Ceyhan Ticaret Borsasını ziyaret etti.

Bulut yapmış oldukları ziyaretleri Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Aydar ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından nezaket ziyareti olarak kabul edilmesini söyledi.

CHP Adana milletvekili adayı Burhanettin Bulut sözlerine şu şekilde devam etti:
“Bu ziyarete ittifak ilçe başkanlarımızla katıldık. Bu iktidar yaptığı ihale vs. işleri hep Danıştay denetiminden kaçırılıyor ve meclise getirmedikleri için bizlerde bilgi sahibi olamıyoruz, vakıflar, Kızılay gibi kurumlar bilindiği gibi amacı dışında faaliyet gösterdikleri için bu gün kan bulma sıkıntısı yaşıyoruz. Kamuoyuna açıklanmayan anket sonuçların İttifak adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ilk turda kazanacağını gösteriyor.”

Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Aydar ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şu ifadelere yer verdi: “Değerli siyasi ilçe Başkanlarımız ve vekilimiz öncelikle hoş geldiniz. Borsa yönetiminde her partiden arkadaşlarımız var, tarımsal üretime ve tarımsal ekonomiye de en çok destek verenlerdir.
Seçimler ile buralara gelsek de Borsamız Ticaret bakanlığına bağlı olarak faaliyet göstermektedir. Bir milyon altıyüz bin dönüm tarım arazisi olarak bir gücüz ve Türkiye sıralamasında 3.sıradayız. Bürütte 2.Bin Yüz altmış üyemiz olup Türkiye genelinde birinciyiz. Akdeniz bölgesinde de yedinci sıradayız.
Bölgemizde yaklaşık 13 tane liman bulunuyor. Gümrük muhafaza Müdürlüğümüzün kurulması için çıkan pürüzleri aşmış durumdayız. Vekillerimizden isteğimiz Ceyhan da depremden hasar gören vatandaşlar için TOKİ mezarlık karşısına seçime kadarlık bir konut temeli atılıyor.
Biz Borsa olarak TOKİ evlerinin yapılacağı alanlar sanayi bölgelerine yakın Kurtkulağı, Narlık, Doruk gibi hazine arazileri üzerine yapılmasını istiyoruz. Depremden dolayı göç almış ilçeyiz. Adana’nın 4.Büyük ilçesiyiz. Enerji yatırımına açık bir bölgeyiz ama bir tane otelimiz yok, Ceyhan’ın taşra, köy görüntüsünden kurtarılmasını arzuluyoruz.”

Bunları da Okuyabilirsiniz

Turizm Odaklı Sosyal Girişimcilik Merkezi Projesi Hayata Geçiriliyor

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) ile Çukurova Kalkınma Ajansı (ÇKA) arasında “Turizm Odaklı Sosyal Girişimcilik Merkezi Projesi” …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir