Demokratik Sol Parti Seyhan İlçe kongresi yapıldı…

Demokratik Sol Parti (DSP) Seyhan İlçe kongresini gerçekleştirdi. Tek kişilik gidilen listede başkan Ramazan Gök oldu.

DSP Adana İl binasında gerçekleştirilen kongrede Divan Başkanı DSP Parti Meclis Üyesi Hakan Buldu oldu. Buldu, Demokratik Sol Parti’nin geçmişinden geleceğine kadar yapılanları anlatarak partisi hakkında açıklamalar yaptı.

Daha sonra DSP Adana İl Başkanı Erhan Saltuk, partinin yerel seçimlere hazır olması adına çalışmalar yapılmasını ve özellikle yerel seçimlerin parti için önemine dikkat çekti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından DSP Parti Meclis Üyesi Hakan Buldu gündemi okuyarak, seçime geçilmesini istedi.

Yoğun bir katılımın sağlandığı kongrede seçilen ve başkan olan DSP Seyhan İlçe Başkanı Ramazan Gök, burada bir konuşma yaparak şu ifadelere yer verdi:

“Sayın başkanlarım, yönetim kurulu üyelerimiz, partililerimiz ve misafirlerimiz öncelikle hepiniz hoş geldiniz. Yapmış olduğumuz kongremizde emeği geçen herkese ayrıca teşekkür ederim. Bana layık gördüğünüz bu görevi Seyhan İlçe Yöneticilerimizle güzel bir şekilde yapmaya çalışacağım. İlçelerin görevi kadın kolları oluşturmak, gençlik kolları oluşturmak, mahalle temsilcileri oluşturmak ve gençlerimizi partimize aşılamaktır. Bu partiyi en iyi yerlere getirmek adına çalışmalar yapacağız, bu kutsal görevi bana layık gördüğünüz için tekrar teşekkür ederim.

Selam olsun tüm yoldaşlarıma!”

 

 

 

 

Bunları da Okuyabilirsiniz

MHP Seyhan’da hedef 100 bin

Milliyetçi Hareket Partisi Seyhan İlçe Başkanlığı, Hakan Yıldırım başkanlığındaki ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi Kısa …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir