DSP Cumhuriyetin 100. Yılını coşkuyla kutladı

Demokratik Sol Parti (DSP) Adana İl Başkanlığı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Adana Valiliği Taşköprü hizmet binasında tebriklerin kabul törenine katıldı. Törende Adana Valisi Yavuz Selim Köşger’le tebrikleşen DSP’liler daha sonra İstasyon Önü Uğur Mumcu Meydanında Ana Kutlama Törenine katıldı.

Protokolde yerleri alan DSP Parti Meclis Üyesi Hakan Buldu ve DSP Adana İl Başkanı ve yöneticileri töreni seyretti ve DSP İmamoğlu ilçesinin kongresine katılmak üzere tören yerinden ayrıldı.

DSP İMAMOĞLU İLÇE KONGRESİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

DSP İmamoğlu Kongresi tek adayla gerçekleştirildi ve Başkan Hüseyin Atıcı yeniden güven kazandı.

Başkan Atıcı kongrede yaptığı konuşmada DSP’nin geçmişini ve bugününü değerlendirdi. Kongrenin önemli bir günde olduğunu kaydeden Başkan Atıcı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 100. Yılını kutladı. Partililerin hepsine ayrı ayrı teşekkür eden DSP İmamoğlu İlçe Başkanı Hüseyin Atıcı, hep birlikte çok güzel işlere imza atacaklarına vurgu yaptı.

Daha sonra konuşma yapan DSP Adana İl Başkanı Erhan Saltuk, yeniden başkan seçilen Hüseyin Atıcı’yı tebrik ederek, çalışmaların hız kazandığını ve parti olarak iyi bir ivme kazandıklarını dile getirdi. Cumhuriyetin 100. Yılını kutlayan Başkan Saltuk, hedeflerinin daima ileri olduğunun altını çizdi.

DSP İmamoğlu ilçe yönetimi şu şekilde oluştu:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bunları da Okuyabilirsiniz

Adana’nın yeni sesi Kent ve Gündem TV&Gazete açıldı…

Adana’ya yeni bir soluk kazandıran Kent ve Gündem TV&Gazete’nin açılışı gerçekleşti. Deniz Tengip’in imtiyaz sahipliğini …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir