Ekonomik sorunlara dikkat çekilecek

TÜRK-İŞ, üyelerinin ve geniş kitlelerin karşı karşıya kaldığı güncel ekonomik sorunlara yönelik eylem planını açıklamak üzere basın toplantısı düzenleyecek.

TÜRK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Ağar, 6 Ağustos’ta gerçekleştirilen Türk-İş Başkanlar Kurulu toplantısında alınan kararları ve Yönetim Kurulu’nun belirlediği eylem planı takvimini duyurmak için basın mensuplarıyla bir araya gelecek. Basın toplantısı, 12 Ağustos Pazartesi günü saat 11.00’de, Türk-İş 4. Bölge Başkanlığı’nda gerçekleştirilecek.

Toplantıya, sendika genel başkanlarının yanı sıra 17 ilden yaklaşık 70 Türk-İş’e bağlı sendikaların şube başkanları da katılacak. Basın toplantısının amacı, “Başta üyeler olmak üzere, yaşamını emeğiyle sürdüren geniş kesimlerin karşı karşıya kaldığı güncel ekonomik sorunlar” hakkında bilgilendirme yapmak ve TÜRK-İŞ’in ülke genelinde yapacağı eylem planının takvimini paylaşmak olarak duyuruldu.

Bunları da Okuyabilirsiniz

Başkan Özdemir: Her şey Aladağ ve Aladağlı için…

Cumhuriyet Halk Partisi Adana Milletvekili Bilal Bilici Aladağ Belediye Başkanı Kemal Özdemir’i makamında ziyaret etti. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir