“Hepimiz Devlet Bahçeli’nin ekibiyiz!”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, “Milliyetçi Hareket Partisi’nde onun bunun adamı olmaz, olamaz; hepimiz Ülkücü Milliyetçi Hareket’in Lideri Sayın Devlet Bahçeli’nin ekibiyiz, O’nun yol arkadaşlarıyız. Ancak böyle başarılı olabiliriz.” mesajı verdi.

YILDIRIM VE BULAN GÖREVE BAŞLADILAR

MHP Adana’da merkez ilçeler Seyhan ve Yüreğir’de mevcut ilçe yönetimlerinin yerlerine yenileri atandı. Seyhan’da Hakan Yıldırım başkanlığında, Yüreğir’de de Ayhan Bulan başkanlığında oluşturulan yeni ilçe yönetimleri görevine başladılar. Her iki ilçede de yöneticilerin ve partililerin yoğun ilgisi, yüksek heyecanı dikkat çekti.

YUSUF KANLI’DAN “HAYIRLI OLSUN” ZİYARETİ

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Ülkü Ocakları İl Başkanı Cem Tutsoy, İl Divan Kurulu Üyeleri; Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Kozan Belediye Başkanı Mustafa Atlı, Karaisalı Belediye Başkanı Bekir Şimşek, MHP İlçe Başkanları ve Ocak İlçe Başkanları ile birlikte iki ilçe yönetimine “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

“YİNE BİRİZ, BERABERİZ”

Başkan Yusuf Kanlı, yaptığı konuşmalarda, “Bugün iki ilçemizde yeni yönetici arkadaşlarımız göreve başladılar. Bu vesileyle Yüreğir’de ve Seyhan’da kurucu ilçe başkanlarımıza ve bugüne kadar görev yapan tüm başkanlarımıza, tüm yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Hepsinden Allah razı olsun. Ayrımız, gayrımız yok, yine biriz beraberiz.” dedi.

“BU BİR BAYRAK DEĞİŞİMİ”

Yönetim değişikliğinin “Görevden alma” şeklinde değerlendirilmemesi gerektiğini vurgulayan Başkan Kanlı, “Bu bir bayrak değişimi, bayrak yarışıdır. Vatanımız, ezanımız, bayrağımız, ülkülerimiz, kutlu değerlerimiz hepimizin ortak paydasıdır. Ortak özelliklerimizden biri de, binlerce şehit vermiş partimizin, davamızın neferi olmamızdır. Bazı dönemler başkan, yönetici olabiliriz ama ömür boyu bu davanın neferiyiz.” ifadesini kullandı.

“HEPİMİZ DEVLET BAHÇELİ’NİN EKİBİYİZ”

Milliyetçi Hareket Partisi’ne ve liderine odaklı yol tutulmasının önemine değinen MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, “Adamın adamı olmak, şahıslara bağlı siyaset tarzı bize yakışmaz. MHP’de onun bunun adamı olmaz, olamaz; hepimiz Ülkücü Milliyetçi Hareket’in Lideri Sayın Devlet Bahçeli’nin ekibiyiz, O’nun yol arkadaşlarıyız. Ancak böyle başarılı olabiliriz. Birlik ve beraberlik ruhumuzu daima diri tutarak, daha çok çalışarak partimize, kıymetli büyüğümüze layık olmalıyız.” mesajı verdi.

“BAYRAĞI DAHA YUKARIYA ÇIKARACAĞIZ”

Görevlerine başlayan MHP Seyhan İlçe Başkanı Hakan Yıldırım, MHP Yüreğir İlçe Başkanı Ayhan Bulan da, bugüne kadar görev yapan tüm başkanlara ve yöneticilere teşekkür ettiler. Yıldırım ve Bulan, kendilerine duyulan güveni boşa çıkarmayacaklarını, tüm yöneticilerle birlikte el ele, omuz omuza vererek, “Üç hilal bayrağını daha yukarıya çıkaracağız.” sözünü verdiler.

Bunları da Okuyabilirsiniz

Başkan Özdemir: Her şey Aladağ ve Aladağlı için…

Cumhuriyet Halk Partisi Adana Milletvekili Bilal Bilici Aladağ Belediye Başkanı Kemal Özdemir’i makamında ziyaret etti. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir