İsa Ceylan: Polis aileme yönelik şiddet uyguladı, hamile kızımı darp etti.

İş insanı ve siyasetçi İsa Ceylan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Adana Bahçelievler mahallesinde gerçekleşen olayda, polisin ailesine yönelik şiddet uyguladığını söyleyerek, Bakan Yerlikaya ve Vali Köşger’e Yüreğir Emniyet Müdürü Mustafa Aydemir’i şikayet etti.

Yaptığımız araştırmalarda muhtarlık seçimleri yüzünden kaybeden taraflar bir saldırı gerçekleşti, bu saldırıda İş insanı ve siyasetçi İsa Ceylan’ın tüm ailesi, hamile kızı suçsuz yere dayak yedikleri iddia edildi.

İş insanı ve siyasetçi İsa Ceylan sosyal medyadan yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Burası Adana Bahçelievler Mahallesi…

Polisin kadın erkek demeden, düşenlere bile orantısız güç kullanarak ellerinde hiç bir cisim olmayan aile bireylerimi yaralaması toplum vicdanını sarstı. Vatanını seven yurttaşlar olarak dehşet içinde kaldık.

Bölgede devlete bağlı bir kanaat önderi olarak Yüreğir Emniyet Müdürü Mustafa Aydemir’in bu kadar sert müdahale emrini neden verdiğinin soruşturulmasını istiyoruz. Aralarında avukatların da bulunduğu aile bireylerim,(hamile kızım)bu kadar sert müdahaleye uğrayacak hangi suçu işlediler.

Konu bizim hiç müdahil olmadığınız muhtarlık tartışmasıysa taraf olan diğer şahsın yakınları neden (!) sert müdahale sırasında ortada yoklardı? Hedef neden sadece benim ailemdi. Olayın ve perde gerisindeki bireysel ilişkilerin de acilen sorgulanmasını istiyoruz. ŞİKÂYETÇİYİZ.

Adanaya döner dönmez bu vahim olayla ilgili basın toplantısı düzenleyeceğim.

Aileme yönelik bu sert müdahaledeki sorumluların cezalandırılması için tüm Hukuki yolları kullanacağız.

Tüm Aile bireylerimizin, aşiret üyelerimizin ve bölge sakinlerinin sükûnetlerini korumasını önemle rica ediyorum.”

Bunları da Okuyabilirsiniz

OYA TEKİN “SOKAKLAR MAKAMIMIZ OLACAK” SÖZÜNÜ YERİNE GETİRİYOR

Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, mahalle gezilerine devam ediyor. Gökçeler ve Yolgeçen mahallelerini ziyaret eden …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir