‘Kurtuluş bayramımızı kutluyorum’

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yumurtalık Belediyesi Başkan A. Adayı Taliye Ünlü, 5 Ocak Adana’nın kurtuluşunun 102’inci yıldönümü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.
MHP’li Ünlü yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:
“Adana’mız kurtuluş mücadelesinde çok önemli yere sahip bir ilimizdir. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘, ‘Efendiler, bende bu vakayiin ilk hissi teşebbüsü, bu memlekette, bu güzel Adana’da vücut bulmuştur’ cümlesiyle de Adana milli mücadelenin esin kaynağı olmuştur.
5 Ocak 1922 tarihine kadar düşman işgaline uğrayan Adana’mız, özgür, bağımsız bir ülke yaratmak adına sonsuz mücadele veren Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve Türk milleti milli mücadeleyi kazanmış, vatanımızı düşman işgalinden kurtarmıştır.
Güzel Adana, 102 yıl önce bağımsızlığa ve Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet’e nasıl sahip çıktıysa bugünden yarına da bu topraklara bu değerlere sahip çıkacaktır.
5 Ocak anlamlı bir gündür ve bu günde kurtuluşumuzun 102. Yılını kutlarken, başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, silah arkadaşlarını, şehitlerimizi ve gazilerimizi özlem, minnet ve rahmetle anıyorum. “

Bunları da Okuyabilirsiniz

MHP Seyhan’da hedef 100 bin

Milliyetçi Hareket Partisi Seyhan İlçe Başkanlığı, Hakan Yıldırım başkanlığındaki ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi Kısa …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir