Lionlar İz Bırakmaya Devam Ediyor

Her dönem olduğu gibi Lions Kulüpleri yeni yöneticilerini seçti. Bu dönem Gürcistan/Batum da gerçekleşen görev devir teslimi ile birlikte yeni kabine görevlileri tanıtılırken 1.Kabine gerçekleşti.
Özellikle çok anlamlı günde gerçekleşen toplantıda, 30 Ağustos Zafer Bayramı muhteşem havai fişek gösterileriyle bir şölene dönüştü.
Geçen dönem kabine görevlilerine ödülleri dağıtılırken, bu dönem kabinede görev alan lionlar tebrik edildi.
“Topluma hizmet etmek” ana görevi olan lionlar 118U yönetim çevresine bağlı bütün şehirlerden toplantıya katılarak gönüllülüklerini bir kez daha gösterdiler.
Dönem Genel Yönetmeni Ln.Dr. Cengiz Kurt toplantının yanı sıra Batum’da yaşayan Türk derneklerini de ziyaret etmeyi ihmal etmedi. İlk ziyaretini Gürcistan Batum Başkonsolosluğuna yapan Ln.Dr.Cengiz Kurt, burada ki gözlemlerini şöyle ifade etti ; “Gürcistan Batum Başkonsolosumuz Sn. Rıza Kağan Yılmaz’ı kabinemiz ve çalışmalarımız hakkında bilgilendirdik. Evrensel bir vizyona sahibi Başkonsolosumuza göstermiş olduğu üstün misafirperverliği ve yakın dostluğu adına çok  teşekkür ediyoruz…Gördük ki ! Ülkemizin sınırlarının ötesinde de iz bırakmak üzere BIZ HAZIRIZ…” dönem sloganıyla sözlerini tamamladı.
Görev devir teslim töreni, geçen dönem Genel Yönetmeni Ln.Erol Aydın,dönem Genel Yönetmeni Ln.Dr.Cengiz Kurt ve seçilmiş  Genel Yönetmen 2.Yardımcı Ln.Evren Koca’ın dönem bayrağını açmasıyla son buldu.

Bunları da Okuyabilirsiniz

Başkan Özdemir: Her şey Aladağ ve Aladağlı için…

Cumhuriyet Halk Partisi Adana Milletvekili Bilal Bilici Aladağ Belediye Başkanı Kemal Özdemir’i makamında ziyaret etti. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir