Memleket Partili Murat Aravi adaylık başvurusunu yaptı…

ÜLKEMİZİ AYAĞA KALDIRMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK

Memleket Partisi Çukurova İlçe Başkanı Murat Aravi,  28. dönem milletvekili aday adaylığını açıkladı. Adana Milletvekili aday adaylığı için resmi başvurunu yapan Aravi, örgütlerin de desteğiyle yola çıktı.

ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI

14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi süreci başladı. Siyasi partiler, aday adaylık başvurularını almaya başladı. İş insanı ve Memleket Partisi Çukurova İlçe Başkanı Murat Aravi, 28. dönem milletvekili aday adaylığı başvurusunu yaptı.

ÜLKE OLARAK ÇOK ZORU SÜREÇLERDEN GEÇİYORUZ

Ülke olarak çok zorlu süreçlerden geçildiğini Kaydeden Aravi, bir ülkeyi halkın mutluluğu ve refahı ayakta tuttuğunu belirterek, ‘’Ülkemizde yaşanan deprem felaketinde yaşamlarını yitiren yurttaşlarımıza Allahtan rahmet yararlılara acil şifalar diliyorum.21 yıllık AKP iktidarı sonucunda milyonlarca üniversiteli işsiz, binlerce kadın cinayeti, iş cinayetleri ve ekonomik çöküşle karşı karşıyayız.

Yoksulluk, işsizlik, inançlar üzerinden ayrıştırılan toplum, yok edilen cumhuriyet değerleri. Bütün bunların toplamında oluşan ağır sosyolojik ve ekonomik yıkım halkımızı derinden etkilemiştir. Biz, Memleket Partisi olarak Muharrem İnce önderliğinde tüm bu yaşananlara son vermek, ülkemizi ayağa kaldırmak için yola çıktık’’ dedi.

Bunları da Okuyabilirsiniz

MHP Seyhan’da hedef 100 bin

Milliyetçi Hareket Partisi Seyhan İlçe Başkanlığı, Hakan Yıldırım başkanlığındaki ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi Kısa …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir