MHP’li Taliye Ünlü’den a. adaylarına kahvaltı…

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yumurtalık Belediyesi Başkan A. Adayı Taliye Ünlü, MHP a. adayları ile kahvaltıda buluştu.

İLÇENİN GELİŞİMİ ADINA İSTİŞARELERDE BULUNULDU

Birlik ve beraberliğe vurgu yapmak adına kahvaltı düzenleyerek a. adaylarını davet eden MHP’li Ünlü, Yumurtalık ilçesinin gelişimi adına istişarelerde bulundu. Kahvaltıya, MHP Yumurtalık ilçe başkan yardımcısı Hatice Öztürk, MHP Yumurtalık Belediyesi Başkan A. Adayları, Aydın Kütükoğlu, Mehmet Çelebiakkuş ve eşi, Cem Nenni katılım sağladı.

YENİ YÜZYILDA YENİ BİR YUMURTALIK YARATACAĞIZ

Adaylara kahvaltı düzenleyen Yörük kızı Taliye Ünlü, “Yumurtalık’ın gelişimi için herkesin taşın altına elini koyması gerekir. Hepimiz bir amaç için yola çıktık, amacımız ilçemiz ve sorunları çözebilmektir. Aynı partideniz ve birliktelik olgusuyla hareket etmek zorundayız. Çünkü amaç bir hedef bir ve inanıyorum ki MHP’li belediyenin bayrağıyla bu yeni yüzyılda yeni bir Yumurtalık yaratacağız” dedi.

Kahvaltıya katılanların hepsine ayrı ayrı teşekkür eden Ünlü, diğer a. adaylarını da tebrik ederek, çıktıkları yolda başarılar diledi.

Bunları da Okuyabilirsiniz

MHP Seyhan’da hedef 100 bin

Milliyetçi Hareket Partisi Seyhan İlçe Başkanlığı, Hakan Yıldırım başkanlığındaki ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi Kısa …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir