MHP’li Ünlü: 2024 yılında tüm sorunları çözmek adına elimizden geleni yapacağız.

Milliyetçi Hareket Partisi Yumurtalık Belediyesi Başkan A. Adayı Taliye Ünlü, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı. MHP’li Ünlü mesajında Cumhuriyetin ikinci yüzyılının başlangıcı olan umutlarla yeşerteceğimiz 2024 yılının başta Yumurtalıklı vatandaşlar olmak üzere tüm insanlığa huzur, sağlık ve barış getirmesini temenni etti.

MHP Yumurtalık Belediyesi Başkan A. Adayı, Yörük kızı Taliye Ünlü yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

2024 YILININ HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLİYORUM

“2023 yılında yaşadığımız felaketlerin son bulmasını diliyorum. Umudun, yeni bir yüzyılın başlangıcı olan 2024 yılının hepimize hayırlara vesile olmasını diliyorum. İyiliklerle, güzelliklerle ve gerçekleştirmek istediğimiz bütün dileklerimizle yeni bir yılı karşılıyoruz. Yumurtalık için de vatandaşlarımız rahat olsunlar, Cumhuriyetin ikinci yüzyılın başlangıcı olan 2024 yılında tüm sorunları çözmek adına elimizden geleni yapacağız.

HEP BİRLİKTE YOĞUN HİZMETLERİN OLACAĞI BİR YIL OLACAK

2024 yılında sizlerin bana gösterdiği teveccühle eğer Cenab-ı Allah’ın izniyle başkan olduğum zaman, Yumurtalık’ın yaşam standartlarını yükseltmek ve günlük hayatta karşılaşılan zorlukları ortadan kaldırmak için çalışmalar yapacağımızdan şüpheniz olmasın. 2024 yılı hep birlikte hizmetlerin yoğun olacağı ve ilçemizin kalkınacağı bir yıl olacak.

Bu duygu ve düşüncelerle; 2024 yılının ilçemize, şehrimize, ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa huzur, barış ve esenlik getirmesini diliyorum.

Tüm hemşehrilerimin yeni yılını en içten dileklerimle kutluyor, sağlık ve mutluluk temenni ediyorum.

Gızınız hizmete hazır”

Bunları da Okuyabilirsiniz

MHP Seyhan’da hedef 100 bin

Milliyetçi Hareket Partisi Seyhan İlçe Başkanlığı, Hakan Yıldırım başkanlığındaki ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi Kısa …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir