Taliye Ünlü’den Filistin katliamına kınama…

Bir süre önce Milliyetçi Hareket Partisi Yumurtalık Belediyesi Başkan Aday Adaylığını açıklayan iş kadını ve hemşire Taliye Ünlü’ye ilçe halkının yoğun ilgisi var.

Köy köy, hane hane vatandaşın sıkıntılarını dinleyen Ünlü, sorunlara çözüm odaklı çalışıyor. MHP Yumurtalık Belediyesi Başkan A. Adayı Taliye Ünlü, gittiği her yerde notlar alarak halkın istediği şekilde bir Yumurtalık dizayn etmek için kolları sıvadı.

TEDBİRLER ALINMALIDIR

Sadece Türkiye için değil dünya adına çok zorlu bir süreçten geçtiğimizi kaydeden Ünlü, Filistin’de yaşanan katliamı da kınadı. Ünlü, bu olayların bir kitlesel katliam olduğunu, savaş ve insanlık suçu olduğunu dile getirerek, bölgede bir an önce barışı tesis edecek çalışmaların yapılamasını ve tedbirlerin alınmasını istedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Yumurtalık Belediyesi Başkan Aday Adayı Taliye Ünlü sözlerine şu şekilde devam etti:

BU BİR KİTLESEL KATLİAMDIR, SAVAŞ VE İNSANLIK SUÇUDUR

“İsrail’in on yıllardır Filistin topraklarına yönelik tecavüzleri, özellikle Gazze’ye uyguladığı abluka, baskı ve yaptığı saldırılar, 17 Ekim 2023 tarihinde El Ehli Baptist Hastanesi’ni, 18 Ekim 2023 akşamı da Al-Quds Hastanesi yakınını bombalamasıyla boyut değiştirmiş, savaş ahlakı ve kurallarını hiçe sayan, çocuk, kadın, hasta ayrımı gözetmeden, Kızılay, Kızılhaç, Hastane dokunulmazlıklarını dikkate almadan aklına eseni yapan, önüne çıkanı katleden bir vahşete dönüşmüştür. Bu yapılan, haydutluk ya da terör denilerek geçiştirilemez. Bu bir kitlesel katliamdır, savaş ve insanlık suçudur.”

 

Bunları da Okuyabilirsiniz

MHP Seyhan’da hedef 100 bin

Milliyetçi Hareket Partisi Seyhan İlçe Başkanlığı, Hakan Yıldırım başkanlığındaki ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi Kısa …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir