Tarık Yılmaz CHP’den Yumurtalık Belediye Başkanlığına A.Adaylığını Açıkladı

Yumurtalık Ziraat Odası Başkanı Tarık Yılmaz Cumhuriyet Halk Partisi Yumurtalık Belediye Başkanı Aday Adaylığını açıkladı.

CHP Yumurtalık ilçe binasında geniş bir katılımın sağlandığı bir toplantı gerçekleştiren Başkan Yılmaz, burada partililere ve basın mensuplarına Yumurtalık Belediye Başkan A. Adaylığını açıklayarak öncelikle katılım sağlayan herkese teşekkür etti.

Başkan Yılmaz’ın CHP Yumurtalık ilçe binasında yaptığı adaylık açıklamasında CHP Belediye başkan aday adaylarından Veteriner Abdil Salıç, Yumurtalık Belediye eski  Başkanı Turgut Erişmen, Yeniköy Mahalle muhtarı Yalçın Kahya, çiftçiler, partililer ve aile yakınları katıldı.

Yumurtalık CHP ilçe Başkanı  Rüştü Soylu “ Yumurtalık Ziraat Odası Başkanı Tarık Yılmaz  kardeşimiz partimizin kayıtlı üyesi olup İlk aday adaylık açıklamasını parti binamızda yapacaklardır dedi ve konuşmasına şöyle devam etti.

Değerli partili kardeşlerim ilçe kongremizin yapıldığı günlerde sizlere şu sözü vermiştim. Yumurtalık İlçesinin şimdiye kadar sosyal belediyecilikle daha tanışmadığını ve sağlıklı hizmet alamadığını, projeler geliştirilemediği hesabıyla Cumhuriyet Halk Partisi Bayrağını 2024 yerel seçimlerinde ilçe belediyesinin çatısına dikeceğimizin sözünü vermiştim hatırlatmasını yaptı.

Soylu CHP’den a.adayı olmak isteyen tüm kardeşlerimize eşit mesafede olacaklarının da altını çizdi ve .a. adayımız   Tarık Yılmaz kardeşimize Parti rozetini takmak istiyorum ve başarılar dilerim diyerek mikrofonu kendisine veriyorum dedi.

Yumurtalık Belediye Başkan A.Adayı Tarık Yılmaz Kendisini desteklemeye gelen çiftçi ve partili dostlarının yoğun alkışlarıyla söz alarak şu ifadelere yer verdi:

“Kıymetli Başkanım, değerli partili kardeşlerim, kıymetli üretici kardeşlerim ve misafirlerim bu önemli günde buraya geldiğiniz için hepinize teşekkür ederim.

Burada sizlerle birlikte olmamın nedeni kökten sosyal Demokrat bir kimliğe sahip olmam dolayısıyla CHP üyesiyim. Tarım kredi kooperatifleri, Turizm Dernekleri gibi faaliyetlerde bulundum. İlçeme güzel hizmetler yapabilmek için CHP’den belediye başkan aday adayı olmaya karar verdim. Partimizin diğer aday adaylarına da  buradan başarı dileklerimi iletiyorum katılımlarınızdan dolayı  beni onore ettiniz teşekkür ediyorum”

Bunları da Okuyabilirsiniz

MHP Seyhan’da hedef 100 bin

Milliyetçi Hareket Partisi Seyhan İlçe Başkanlığı, Hakan Yıldırım başkanlığındaki ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi Kısa …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir