Yörük kızından MHP il başkanı ve Adana ülkü ocakları başkanına ziyaret…

Milliyetçi Hareket Partisi Yumurtalık Belediyesi Başkan A. Adayı Taliye Ünlü, MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı ve Adana Ülkü Ocakları Başkanı Cem Tutsoy’u makamında ziyaret etti. MHP’li Taliye Ünlü Başkan Cem Tutsoy’a ‘gümüş üç hilal’ yüzük hediye etti.

Ziyaretlerde 2024 Mart Yerel Seçimleri hakkında istişareler yapıldı. Başkan Kanlı ve Başkan Tutsoy’a Yumurtalık’ta yaptığı çalışmalardan bahseden Yörük kızı MHP’li Taliye Ünlü, ilçenin gelişmesi adına tüm zorluklara göğüs gerileceğini ve MHP’nin bayrağının tekrar Yumurtalık Belediyesine asılacağını belirtti.

Yumurtalık halkı tarafından sevilen, girdiği her toplumda saygıyla karşılanan MHP Yumurtalık Belediyesi Başkan A. Adayı Taliye Ünlü, belediye başkanı olduğunda ilçe için yapacağı projeleri anlattı.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı ve Adana Ülkü Ocakları Başkanı Cem Tutsoy, MHP’li Ünlü’ye başarılar diledi. Başkan Kanlı Yumurtalık ilçesinin önemine değinerek, a. adayı Taliye Ünlü’nün çalışmalarını takip ettiklerini ve başarılar dilediğini ifade etti. Başkan Tutsoy ise Yörük kızı Taliye Ünlü’ye, “Özellikle siyasette kadınların var olması bizi oldukça mutlu ediyor. Çıktığınız yolda başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaretlerin ardından fotoğraf çekimi yapıldı.

Bunları da Okuyabilirsiniz

MHP Seyhan’da hedef 100 bin

Milliyetçi Hareket Partisi Seyhan İlçe Başkanlığı, Hakan Yıldırım başkanlığındaki ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi Kısa …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir