“Yumurtalık’a yürekli bir kadın eli değmeli”

Milliyetçi Hareket Partisi Yumurtalık Belediyesi Başkanı A. Adayı Taliye Ünlü, adaylık dosyasını Ankara’ya sunar sunmaz ayağının tozuyla esnaf esnaf gezdi. Sahalara inen Yörük kızı Taliye Ünlü, esnafları gezerek sorunlarını dinledi, çözümleri anlattı.

YUMURTALIK İÇİN KOLLARI SIVADI

Yumurtalık halkı tarafından sevilen ve yoğun ilgiyle karşılaşan MHP’li Taliye Ünlü, Ankara’dan gelir gelmez sahalara indi. Yumurtalık’ın hak ettiği yere gelmesi adına kolları sıvayan Ünlü, temiz siyasetin önemine dikkat çekti. Köy köy, hane hane gezen MHP Yumurtalık Belediyesi Başkanı A. Adayı Taliye Ünlü, kendisinin başkan seçilmesi takdirde yapacaklarını halka anlattı.

YUMURTALIK’I BAŞTAN YARATACAĞIZ

Yumurtalık’ın sıkıntılarını bilen ve çözüm odaklı çalıştıklarını dile getiren Ünlü, “Yumurtalık önce Allah’a sonra sizin sayesinde bize emanet. Bundan sonra artık temiz siyaset yapılacak, belediyeyi hep birlikte yöneteceğiz. En az haftada bir gün tüm sorunlarınızı dinlemek adına sizlerle buluşacağım, bunun yanı sıra belediyemizin kapıları da sürekli sizlere açık, en ufak bir problemde telefonlarımızda yedi yirmi dört açık olacak. Hep birlikte yeni yüzyılda Yumurtalık’ı baştan yaratacağız” diye konuştu.

YUMURTALIK’I TURİZM CENNETİNE ÇEVİRECEĞİZ

Önce partimden sonra sizlerde aldığım güçle çok güzel işlere imza atacağız, diyen Yörük Kızı Taliye Ünlü, vatandaşa tüm sıkıntıların çözeceğine ve ilçeyi turizm cenneti yapacağına söz verdi.

Esnaf ziyaretinden sonra da halkla bir araya gelen MHP’li Ünlü burada da yoğun ilgiyle karşılaştı. Ünlü’ye vatandaş “Belediyeye yürekli bir kadın eli değmeli ki her şey güzel olsun”, diyerek alkışladılar.

Bunları da Okuyabilirsiniz

MHP Seyhan’da hedef 100 bin

Milliyetçi Hareket Partisi Seyhan İlçe Başkanlığı, Hakan Yıldırım başkanlığındaki ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi Kısa …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir