YUMURTALIK’IN YENİ YÜZYILI BAMBAŞKA OLACAK…

Yörük Kızı Taliye Ünlü adaylık başvurusunu yaptı

Yumurtalık’ta halk tarafından sevilen ve gittiği her yerde sevgi seli gören MHP Yumurtalık Belediye Başkanı A. Adayı Taliye Ünlü Ankara Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezde müracaatını gerçekleştirdi.
Yumurtalık’ın yeni yüzyılında ilçeyi en farklı yerlere getirilmesi adına yaptığı çalışmalar ve halka dokunarak birlikte başarının önemini her platformda söyleyen MHP’li Ünlü, özellikle teşkilatına olan sevdasıyla da biliniyor.
YUMURTALIK EMİN ELLERDE
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi de makamında ziyaret eden MHP’li Taliye Ünlü, Yumurtalık ilçesinin kendi ile birlikte emin ellerde olacağını, ilçenin en iyi yerlere gelmesi adına yapacağı çalışmaları ve projelerini anlattı. Bahçeli, A. Adayı Taliye Ünlü’ye başarılar temennisinde bulunup her şeyin hayırlı olmasını diledi. Yörük kızı Taliye Ünlü, ziyaretinin ardından Genel Başkan Bahçeli’ye hediye olarak kılıç takdim etti.
TÜM ADAYLARA BAŞARI DİLEDİ
Daha sonra genel merkezde genel başkan yardımcılarıyla görüşen MHP’li Taliye Ünlü, fikir alışverişinde bulundu. Yumurtalık halkından ve partimden aldığım güçle başaracağız, diyen Ünlü tüm aday adaylarına başarılar diledi.
YUMURTALIK HAK ETTİĞİ YERE GELSİN
Önemli olanın ilçeye hizmet olduğunun altını çizen MHP Yumurtalık Belediyesi Başkan A. Adayı Taliye Ünlü, “Tüm adaylara başarılar diler ve Yumurtalık’ın yüzünün gülmesini temenni ederim” diye konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bunları da Okuyabilirsiniz

MHP Seyhan’da hedef 100 bin

Milliyetçi Hareket Partisi Seyhan İlçe Başkanlığı, Hakan Yıldırım başkanlığındaki ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi Kısa …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir